Professionele Personal Training
Train hard be Fit!!


Gastenboek

11 berichten op 3 pagina's
カジノ
22-03-21 23:08:58
Natascha Apeldoorn
28-06-17 10:58:39
Ik train nu een jaar met Paul en ik ben met behulp van zijn trainingen en voedingsadvies 25 kg afgevallen in het afgelopen jaar! Elke week kijk ik weer uit naar de personal training omdat ik dan weet dat we net een beetje verder gaan dan wanneer ik zelf train. De knop ging een jaar geleden echt om doordat de lessen zo zwaar maar vooral heel leuk zijn, ik had dan ook niemand gelooft die mij een jaar geleden zou vertellen dat ik een jaar later bijna dagelijks in de sportschool te vinden zou zijn. Ook al ben ik nog niet waar ik zijn wil, ik weet zeker dat ik mijn doel ga behalen!
Echt een aanrader voor iedereen die fitter, sterker en slanker wil worden!
Bedankt voor alles Paul!
Suzanne Colsen
04-01-17 08:19:12
Ik train nu ruim 2 maanden samen met Wesley en kan het iedereen aanraden. Hij laat een kant van mezelf zien die ik eigenlijk niet kende. Hij zorgt voor veel variatie in de trainingen en zorgt ervoor dat geen enkele week saai wordt. Ook buiten de trainingen om is hij met je bezig en zorgt voor de nodige hulp waar nodig is. Hij heeft mij laten inzien dat er mentaal & fysiek heel veel resultaat te behalen is, en zorgt ervoor dat je je over jezelf blijft verbazen. Ook de Virtuagym app (voeding en trainingen) ervaar ik als een stok achter de deur .Ik weet zeker dat ik mijn doel ga halen! Tot op de dag van vandaag train ik nog altijd bij Paul Appels Sport, Advies & Coaching en heb geen moment spijt!
Joost van Gool
13-09-16 21:10:10
in april ben ik afgekeurd voor een functie bij defensie, ik had ondergewicht en mijn rug was te zwak.

na een introductie les bij Paul had ik gelijk door dat ik hier aan het goede adres was. door Paul's ervaring als sportinstructeur bij defensie kon hij mij op de juiste manier voorbereiden op een herkeuring.

wat voor mij onmogelijk leek heb ik door Paul's professionele, zware maar ook zeker leuke lessen weten te bereiken.

met een strak voedingsschema en veel sporten hebben we na 3 maanden ons doel bereikt, 5 kilo erbij!
ook mijn rug en algehele lichaamsbouw zijn versterkt.

afgelopen donderdag
ben ik goedgekeurd voor de functie bij defensie!

bedankt Paul, zonder jou hulp was mij dit niet gelukt!
Esther van Dijk
12-09-16 21:31:23
Esther van Dijk:

Ik ben door Paul bij Puur terecht gekomen en ook daar had hij de fijne FuXion lessen opgezet. Toen ook deze Sportschool een Basic Fit filiaal werd ben ik door Paul weer bij MultiFit terecht gekomen en tevens bij Paul BootCamp gaan doen in de bossen op vrijdagochtend. En die lessen zijn erg uitdagend en ook erg gezellig. Door Paul blijf ik mijn grenzen verleggen, wat ik fijn vind en nodig heb. Binnenkort start ik weer op zondag bij Paul. Heerlijk zondagochtend start en keuze in boksen of BootCamp. TOP !
Tonen: 5  10   20

Hier kunt u content plaatsen.

Deze tekst past u aan door erop te klikken.

Kaart
Opbellen
E-mail
Info