BoksFit group workout

Indoor:

Elke maandag- en woensdagavond 20:00 uur is er een BoksFit group-workout in de Dragonstraat 21. BoksFit bestaat uit een conditionele training met boks- en traptechnieken. We trainen in tweetallen met pads en trapkussens. Conditie, kracht en coördinatie staat centraal voor deze les. Hierbij sport je met een redelijke tot hoge intensiteit. Je traint met intervallen waardoor je conditie razendsnel verbetert. 

 

In deze les traint ieder op z’n eigen niveau. Zo haal je er het maximale voor jezelf uit en ga je met een goed gevoel naar huis. 


Outdoor:

Elke woensdag- en zondagochtend om 9:15 uur zijn er outdoor BoksFit-trainingen in de Oude Warande. Trainen in de buitenlucht is heerlijk en gezond. Ook deze training is intensief waarbij conditie, kracht en coördinatie aan bod komt. We werken in tweetallen met stoot- en traptechnieken op pads of trapkussens. Vaak combineren we dit met diverse looptrainingen. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen waardoor je het beste uit jezelf haalt. 

 

Tip: Als je de training leuk vindt, koop dan zelf bokshandschoenen en pads voor een betere hygiëne en goed passend materiaal. Dit voorkomt blessures. 

 

Meld je nu aan voor een gratis proefles.

 


 • barry en tim boksen
  barry en tim boksen
 • sari, jolanda en nina
  sari, jolanda en nina
 • DSCN5846
  DSCN5846
 • jolanda en nina
  jolanda en nina
 • paul en barry boksen
  paul en barry boksen 


.

 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info