Professionele Personal Training
Train hard be Fit!!

Schema op maat

Een schema op maat combineer je met personal training of gebruik je zelfstandig met behulp van de app. Je profiteert dan van professionele en interactieve begeleiding. Het schema bestaat uit afbeeldingen en video's van de uit te voeren beweging. Deze worden weergegeven op de smartphone of tablet.  

Bij een schema op maat krijgt je 60 minuten lang een intake. Hier worden testen uitgevoerd en de beginsituatie vastgesteld. Vervolgens krijg je een tweede afspraak van 60 minuten waarbij uitleg en instructie over jouw schema wordt gegeven. Vervolgens ga je zelfstandig trainen met de app en kan je gebruik maken van je coach op afstand via de app. 

Wil je nog meer effect van het schema, dan kan de trainer hier een voedingsschema aan koppelen. Je ziet dan precies wat je gedaan hebt en wat je nog moet eten om beoogde doelstellingen te behalen. Wil je specifiek recepten per dag dan kan onze personal trainer Patrique je nog verder helpen met zijn achtergrond als voedingsconsulent. 

Wil je overzicht hebben van jouw doelstellingen en je voortgang kunnen bijhouden? Plan dan nu een afspraak met jouw personal trainer. 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info