Professionele Personal Training
Train hard be Fit!!

 

Paul Appels

  

Mijn naam is Paul Appels, Personal Trainer gevestigd binnen Multifit Health Centres. Ik ben voornamelijk aanwezig op de locatie te Tilburg en stuur andere personal trainers aan op overige locaties zoals Coca Cola.  

Ik ben afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool, ik ben werkzaam geweest als militair sportinstructeur en ik heb mijn licentie gehaald aan de NASM opleiding voor personal training (Internationaal erkend diploma).

Mijn passie voor sport is begonnen op jonge leeftijd. Ik was slechts vier jaar oud toen ik begon met judo. Op mijn 15e werd ik voor het eerst Nederlands Kampioen.

Om met de top mee te kunnen draaien merkte ik dat ik mijn lichaam fysiek nog sterker moest maken. Naast 6x in de week judotraining werd er ook de focus gelegd op fitness, bootcamp, hardlopen, bodypump en jiu-jitsu.

Ik wist nu zeker dat ik van mijn hobby ook mijn beroep wilde maken. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool. Tijdens deze studie ben ik judoles gaan geven en ben ik gaan werken in de fitness als sportinstructeur en als groepslesdocent. De afgelopen 15 jaar heb ik dus veel ervaring op kunnen doen wat ik nu goed kan gebruiken als personal trainer.

Tevens ben ik 4 jaar werkzaam geweest als militair sportinstructeur. Hier ging  een nieuwe wereld voor mij open. Ik ben voornamelijk bezig geweest met opleidingen, functionele training en het zorgen dat de militairen fit zijn en dus gereed om uitgezonden te worden.

Ik ben gedreven, enthousiast en doelgericht. Met deze eigenschappen wil ik jou helpen om ook jouw doelstellingen te halen. Plezier, dynamiek en succesbeleving staan voorop tijdens mijn lessen. Sporten moet geen verplichting meer zijn maar iets leuks om naar uit te kijken.

Wanneer je kiest voor personal training maak ik een persoonlijk plan waarin elke les een andere dynamische training biedt. Zo blijft trainen leuk, uitdagend en wordt er progressie geboekt. Een mooie kans om de levensstijl te beteren en een duidelijke structuur op te bouwen in de training.

Ik ben er van overtuigd dat elk doel te halen is en daar wil ik jou bij helpen!

https://www.facebook.com/paulappelsPT2015/

Kaart
Opbellen
E-mail
Info