Professionele Personal Training
Train hard be Fit!!

Welkom bij Paul Appels, Sport, Advies & Coaching

Ben je op zoek naar professionele begeleiding om je doelstellingen te behalen en een trainingsschema op maat? Of wil je lekker in de buitenlucht trainen met je personal trainer of in groepsverband? Dan ben je aan het juiste adres!

Visie

Naar mijn mening is het belangrijk dat mensen bewust en verantwoord sporten en dat beoogde doelen behaald worden. Dit moet gebeuren in een energieke omgeving waarbij interactie tussen de trainer/coach en de sporter centraal staat. Vakkennis, tips en tools worden gedeeld. Iedereen moet zich herkend en erkend voelen. 

Missie

Paul Appels, Sport, Advies & Coaching staat voor service, kwaliteit en verantwoord begeleiden van sporters. Elke les moet leuk, uitdagend, interactief en doelgericht zijn. Wanneer sporten als leuk ervaren wordt zullen mensen consequent bezig blijven en doelen gaan behalen. Door de interactieve app (zie groene balk), kunnen de trainer en andere leden elkaar activeren, stimuleren en informatie uitwisselen. 

Samenwerken is de nieuwe toekomst 

De personal trainers van Paul Appels, Sport, Advies & Coaching werken samen met verschillende bedrijven. Samenwerken is de toekomst!! Zo werkt Paul Appels Sport Advies & Coaching samen met Multifit Health Centres, Mijn Fysio Reeshof en Podotherapie bij Monique van der Kaa. Samen kunnen we een optimale analyse van de klant maken en een passend trainingstraject opstellen. Leden die lid zijn van Multifit kunnen een optimaal programma krijgen waarbij personal training wordt gecombineerd met diverse groepslessen of een programma op maat in de fitness. Kijk voor meer informatie op:

 www.multifit.nl en probeer een week gratis sporten;

www.mijnfysioreeshof.nl (ervaar de directe samenwerking tussen fysio en personal trainer)

www.podotherapie-tilburg.nl (kijk op de website voor een locatie bij jou in de buurt en ervaar directe samenwerking met personal training)


 Nieuws


Terug naar overzicht

14-06-2017

Gratis massage of schoonheidsbehandeling

start met personal trainingen en krijg een gratis sportmassage of schoonheidsbehandeling van Natascha Damen. Maak hier nu je afspraak: http://damen-beauty-body.nl/Afspraak-maken/Terug naar overzicht 


Kaart
Opbellen
E-mail
Info