Tarieven Sportlessen Paul Appels Sport, Advies & Coaching

Personal training

De personal training sessies bestaan uit een traject van 26 weken. Gedurende de 26 weken, 6 maanden wordt het OPT-model gevolgd waarbij gestructureerd 5 fases aan bod komen. Maandelijks word een I-deal link gestuurd gedurende de 26 weken. Het kan zijn dat door vakanties, ziekte e.d. niet alle lessen gebruikt zijn. De credits blijven dan wel staan, je bent deze niet kwijt. Het doel is om alle lessen in 6 maanden tijd te gebruiken zodat er structureel getraind word en mensen een "stok achter de deur" hebben. 


Boks-fit group workout

Voor de boks-fit sessies kan gebruik worden gemaakt van abonnementen, 1 of 2x per week of leden kunnen kiezen voor een rittenkaart. De abonnementen kunnen alleen gebruikt worden voor de boks-fit trainingen, de rittenkaart kan ook worden gebruikt voor de outdoor sessies. Hier kan gekozen worden voor een 10, 20 of 30 rittenkaart. Een les is er al vanaf 8,99 euro. 


Yoga

Bij de Yoga kan alleen gebruik worden gemaakt van een 10 rittenkaart. Vanaf 3 deelnemers gaan de lessen door. Leden betalen alleen wanneer een les wordt afgenomen. 


KidsFit-bokstraining

Voor de kidsFit-bokstrainingen kan gebruik worden gemaakt van een 10 rittenkaart. Vanaf 3 deelnemers gaan de lessen door. Leden betalen alleen wanneer er een les wordt afgenomen. Wanneer een rittenkaart voor de eerste keer wordt afgenomen ontvangen beide verzorgers 3 proeflessen. Deze lessen kunnen worden ingezet voor bootcamp, boks-fit of yoga. 


Outdoor training

 De outdoor trainingen bestaan uit boks-fit of bootcamp. Deze lessen vinden plaats in de oude warande en kunnen alleen afgenomen worden met de rittenkaarten, 10, 20 of 30 ritten. Je kan deze les zelf inboeken via het rooster in de app. Je betaald dus alleen als je komt sporten. De kaarten zijn geruime tijd geldig.  
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info