Yoga

Wil je flexibeler worden? Ben je op zoek naar meer ontspanning en focus? Of wil je het gewoon eens proberen? Elke donderdagavond om 19:00 uur kun je meedoen met de yogales. De lessen worden gegeven door Pascal, enthousiaste en gediplomeerde yogadocent. De houdingen worden duidelijk uitgelegd, dus de lessen zijn voor iedereen te volgen, ook als je nog nooit yoga hebt gedaan.

 

Gun jezelf een uur de tijd om ‘uit je hoofd en in je lijf’ te komen en de drukte van het dagelijks leven even te parkeren.


Tip: combineer yoga met een actievere les.

 

Benodigdheden:

·       Eigen yogamat;

·       Handdoek;

·       Flesje water.

Bij een proefles kun je een yogamat lenen. 

 

De lessen vinden plaats in de kleine zaal aan de Dragonstraat 21. We zorgen voor een goed geventileerde ruimte en voor voldoende afstand. Meld je nu aan voor een gratis proefles


Over Pascal

 “Ik beoefen al ruim 20 jaar af en aan yoga. Voor mij is het de fijnste manier om te werken aan kracht en lenigheid. Naarmate ik ouder word besef ik dat steeds meer. Na elke les voel ik me heerlijk. Dat gevoel geef ik graag door aan m’n deelnemers.”

 

Pascal geeft zowel fysiek uitdagende lessen (yang), als ontspannende yin-lessen. Tijdens elke les geeft ze de deelnemers aanwijzingen om de houdingen goed te kunnen uitvoeren en opties om houdingen aan te passen aan ieders mogelijkheden.

 

In 2019 heeft ze de tweejarige opleiding allround yogadocent (500 uur) afgerond. Deze opleiding is erkend door Yoga Alliance, Yoga Alliance Professionals UK en CRKBO (Nederland). Daarna heeft ze nog diverse bijscholingen gevolgd, waaronder ‘Release, Connect & Align’, gericht op bewegingsketens, vrijmaken van het bindweefsel en de uitlijning van de houdingen. 


 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info