Professionele Personal Training
Train hard be Fit!!

My Fysio Reeshof 

 Met Martijn werk ik direct samen om een goed traject op te zetten om mensen verder te helpen van revalidatie training tot het sportniveau van een gezonde sporter. Wanneer mensen klachten hebben of blessures krijgen kan er direct geschakeld worden met de Fysio aan huis. 

https://www.mijnfysioreeshof.nl


Multifit

Bij sportcentrum Multifit huur ik de ruimte voor personal training en small group personal training. Mijn klanten kunnen hier gebruik maken van mijn service in combinatie met het aanbod van Multifit. Mensen die bij mij lid zijn krijgen een korting bij inschrijving bij Multifit. Zo kan personal training optimaal gecombineerd worden met groepslessen en Fitness.

https://www.multifit.nlOnlyfitness

Zoeken mensen goedkoop een fitness ruimte maar willen ze toch begeleiding. Bij de Onlyfitness kan dat. Met mijn trainingsschema's kan er prima getraind worden bij de Onlyfitness. Mensen kunnen dit natuurlijk combineren met bijvoorbeeld 1x per week personal training en 2x per week fitness. 

https://www.only-fitness.nl


Freek Liekens, Judoschool Tenkai

Met Freek Liekens zal ik de topjudoka's naar een nog hoger niveau brengen. Met kleine groepen zullen we deze jonge talenten op een verantwoorde manier kracht en conditie training doen zodat deze judoka's met de top van Nederland kunnen meedraaien. Ook zal ik wanneer nodig bijspringen op de judomat om extra lessen te verzorgen. Interesse in tuimeljudo voor de kleintjes, jeugdjudo, volwassenjudo of wedstrijdjudo. Neem dan nu contact op met Freek Liekens.  

https://https://www.judoschool-tenkai.nl/


 


 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info